Όροι και Προϋποθέσεις Πωλήσεων για την Ελλάδα

 

Εφαρμογή

 

Η συγκεκριμένη Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστοτόπου www.e-revma.gr. Oποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν την Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από το e-revma.gr εγγράφως. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που διατυπώνονται εδώ, ανεξαιρέτως. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής. 

 

Παραγγελίες / Συμβόλαιο

 
 • Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την σχετική φόρμα παραγγελίας που βρίσκεται στον ιστότοπο www.e-revma.gr. Η παραγγελία σας θεωρείται ληφθείσα από το e-revma.gr από την στιγμή που θα λάβετε σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας με την ένδειξη «Καταχώρηση Παραγγελίας». Οι ενημερώσεις του χρήστη περί της κατάστασης παραγγελίας εμφανίζονται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλονται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχει καταχωρήσει ο χρήστης. Κατά τη διάρκεια επεξεργασίας κάθε καταχωρηθείσας παραγγελίας επιβεβαιώνεται και η διαθεσιμότητα αποθέματος των προϊόντων που παραγγείλατε. Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο στην σελίδα του προϊόντος θα υπάρχει σχετική ενημέρωση.
 • Η παραγγελία σας θεωρείται δεσμευτική όταν στην κατάσταση παραγγελίας υπάρχει η ένδειξη «Υπό Αποστολή»
 • Η κατάσταση της παραγγελίας σας ενημερώνεται συνεχώς καθώς και όταν προκύπτουν αλλαγές κατά την διαχείριση της παραγγελίας σας.
 • Υποχρεούστε να ελέγξετε την Επιβεβαίωση Καταχώρησης και ενημερώστε αμέσως (το αργότερο εντός 3 ωρών από την ώρα της λήψης ηλεκτρονικής ειδοποίησης με την ένδειξη «Καταχώρηση Παραγγελίας») εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος, αλλιώς τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση καταχώρησης θα εφαρμοσθούν σε αυτή την Σύμβαση
              Πριν την αποστολή Φόρμας Παραγγελίας λάβατε γνώση ων εξής στοιχείων:
 • Στις αναγραφόμενες τιμές όλων των προϊόντων του ιστοτόπου συμπεριλαμβάνεται και ο νόμιμος Φ.Π.Α.
 • Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση.
 • Το e-revma.gr δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστότοπο www.e-revma.gr και δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.
 • Στα πλαίσια καλής πίστεως και για τη δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με στο 2410 -55 55 15 ή με αποστολή e-mail στοinfo@e-revma.gr
 • Το e-revma.gr παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα παραγγελίας των προϊόντων, που είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα με τους εξής όρους και προϋποθέσεις:

                             i. Ο πελάτης θα πρέπει να παράσχει στην ιστοσελίδα του e-revma.gr, τα απαιτούμενα στοιχεία για την εξακρίβωση της ταυτότητας του [ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password)].

                                 ii. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε επανειλημμένες παραγγελίες ειδών με την μέθοδο της αντικαταβολής και μη παραλαβή αυτών από την εταιρεία courier, το e-revma.gr δύναται να αρνηθεί εκτέλεση επόμενων παραγγελιών για τον συγκεκριμένο χρήστη, με επιλογή πληρωμής την αντικαταβολή.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

 
Το e-revma.gr διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας (ολικά ή μερικά) σε οποιαδήποτε φάση ολοκλήρωσης καλώντας στο 2410 -55 55 15 ή με e-mail στο info@e-revma.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.
 

Παράδοση / Κυριότητα / Κίνδυνος

 

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τρόπο που μας έχετε υποδείξει στην φόρμα παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ).

Το e-revma θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-3 εργασίμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών. Για τα προϊόντα που η διαθεσιμότητα τους είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από «ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ» και με την προϋπόθεση ότι μπορούν να παραγγελθούν από τους προμηθευτές του e-revma.gr ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 5-20 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) ανάλογα με την κατηγορία του προϊόντος. Ο τόπος παράδοσης αναφέρεται στην «Καταχώρηση Παραγγελίας». Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

Σε περίπτωση που η περιοχή σας ανήκει στις δυσπρόσιτες περιοχές (μπορείτε να το ελέγξετε στην ιστοσελίδα της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ courier ή τηλεφωνικά) τότε η παραλαβή του δέματος σας θα γίνεται από το κοντινότερο κατάστημα ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ της περιοχής σας. Στην περίπτωση που επιθυμείτε την παράδοση των προϊόντων στον χώρο σας, θα υπάρξει η αντίστοιχη χρέωση των δυσπρόσιτων περιοχών ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με εμάς.

 

Εγγύηση

 

Το e-revma.gr δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα τρίτων (προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή/και συναρμολογούνται από ή για λογαριασμό του e-revma.gr και τα οποία το e-revma.gr απλά μεταπωλεί). Για τέτοια προϊόντα θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης.

 

Ανωτέρα Βία

 

Το e-revma.gr δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του e-revma.gr ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να είναι ενδεικτικά, απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

 

Οι υποχρεώσεις σας ως Πελάτη

 
Είστε υπεύθυνοι για:
 • Την επιλογή Προϊόντος σας και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς σας.
 • Τα έξοδα τηλεφωνικών κλήσεων και ταχυδρομείου για την επικοινωνία με το e-revma.gr, εάν υπάρξουν.
 

Υπαναχώρηση - Επιστροφές Προϊόντων - Δικαιώματα Καταναλωτών

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε με προσοχή κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη στο 2410 -55 5515 ή στο e-mail info@e-revma.gr.

 Για την αντιμετώπιση ελαττωμάτων ή ελλείψεων συνομολογημένων ιδιοτήτων στα πωλούμενα είδη ισχύουν οι προβλέψεις του αστικού κώδικα. Για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να πιστοποιείται ως τέτοια εγγράφως από τα αμφότερα μέρη.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στο e-revma.gr.

Η παρούσα σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

 

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

 

Το e-revma.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

 

Διάφορα

 

Εάν οποιοδήποτε τμήμα της παρούσας Συμβάσεως αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, η υπόλοιπη σύμβαση θα συνεχίσει να ισχύει. Το e-revma.gr δύναται να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών του σε κατάλληλο τρίτο πρόσωπο. Σε αντίθετη περίπτωση κανένα μέρος δε δικαιούται να εκχωρήσει ή να μεταβιβάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις του. Όλες οι κοινοποιήσεις πρέπει να γίνονται εγγράφως (δια χειρός, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή επιστολή μέσω ταχυδρομείου πρώτης κατηγορίας, η οποία θα θεωρείται παραδοθείσα 48 ώρες μετά την ταχυδρόμησή της).

 

Ισχύον Δίκαιο - Δικαιοδοσία

 

Η Παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας.

 
   
   
   

 

Αναζήτηση αποστολής


PayPal Logo Credit Logo